Een ondernemend en succesvol Vlaanderen: daar heeft iedereen baat bij. Zo'n Vlaanderen ontstaat niet vanzelf. SYNTRA Vlaanderen helpt om meer en sterker te ondernemen via opleidingen, vormingen en initiatieven die de ondernemingszin stimuleren. Zo vervult ze haar regierol ondernemersvorming.

Banner ondernemerschap met tekst

Wil je graag de sprong naar het ondernemerschap nemen maar heb je nood aan een passende opleiding? Neem dan eens een kijkje bij het SYNTRA-netwerk.

De ENTRE-Spiegel 2.0 is een wetenschappelijk onderbouwde tool. Het brengt je ondernemersvaardigheden in kaart. De ENTRE-Spiegel 2.0 peilt naar de elf belangrijkste competenties die je als ondernemer nodig hebt. Je gebruikt de ENTRE-Spiegel 2.0 als een zelfreflectie-instrument.

Ondernemersvorming in de 21ste eeuw

  Het ESF-project ‘Ondernemersvorming in de 21ste eeuw’ werd opgestart naar aanleiding van de deregulering van de Vestigingswet en de vereiste basiskennis bedrijfsbeheer. Met steun van het Europees Sociaal Fonds gaat het Vlaams partnerschap van Syntra Vlaanderen, VLAIO, VDAB, Voka en UNIZO op zoek naar een vernieuwde en moderne invulling van ondernemersvorming in Vlaanderen.